Su Sızıntı Tespiti Hakkımızda

Firmamız su sızıntı tespiti hakkında genel sorunları yapmaktadır. Yapılan teknikler sayesinde firmamız her zaman güvence altına almaktadır. 90 yılından itibaren beri su sızıntı tespiti sayesinde işlerinizi daha kolay ve hızlı yapmaktayız. Bu sayede de evinizde veya konutunuzda meydana gelen sorunları zarar vermeden çözmekteyiz. Ayrıca su sızıntı tespiti yüzünden su faturalarımız yüksek gelmektedir. Bundan dolayı da evinizde döşenen yanlış borulardan meydana gelmektedir. Bunları her zaman yaparken de su sızıntı tespiti cihazımızı yanımızda bulundurmalıyız.

“Rize çevresinde kaçak çay yakalanması bölgede kaçak çay işi yapıldığı anlamına gelmez. Çok önemli bir duyum aldık. Doğudan batıya doğru kaçak çay sirkülasyonu yapılacaksa küçük bir miktar bu tarafa gönderiliyor, jandarma ve polis bununla uğraşırken, kaçak çay başka taraftan götürülüyor. Bu bölgeye gelen kaçak çay kamyonları, gönderen kişiler tarafından bilinçli olarak ihbar ediliyor. Son 3 yılda 15 bin ton dolayında kaçak çay yakalandı. Kaçak çay rakamı, yıllık 300 – 500 ton seviyelerinden bu rakama ulaştı. Eğer 15 bin ton kaçak çay yakalandıysa, ele geçirilemeyen kaçak çay miktarı bunun en az 4 katıdır.”

Aysal röportaj sırasında teknik direktör Fatih Terim’e de özel bir yer ayırdı. 2012’deki başarılar için yönetim kurulu üyelerine, Fatih Terim’e ve G.Saray ailesi içindeki sporculara tek tek teşekkür eden Aysal, Terim’le ilgili şu sözleri kullandı: “O bizim için büyük bir şans oldu. G.Saray’ın kalbi Florya’dır. Orası biraz dağılmıştı. Gelir gelmez Florya’yı hemen ayağa kaldırdı. Otoriteyi ve camianın ihtiyaç duyduğu sevgi ortamını kurdu. Sezon sonunda da semeresini alıp şampiyon olduk. Yaptığımız Fatih Terim tercihinden dolayı çok mutluyum. İşini bilen, hedef koyan, hedefe yürüyen bir isim. Kendisiyle başarımıza endeksli olarak uzun yıllar birlikte çalışabiliriz.”

Dün basında yer alan haberlerde Pınar Altuğ’un “oyunculuğa ara verdim, bu aralar ticaretle uğraşıyorum” dediği öne sürülmüştü. Pınar Altuğ bu iddialara yanıt verdi. Altuğ, “Bir gazete ya da internet sitesi oyunculuğu bırakıp ticarete atıldığımı yazmış. Sanırım beni eşimle karıştırmışlar ama oyunculuğu bırakmadık” açıklamasını yaptı.

8 Ocak’ta başlayacak olan CES 2013 Fuarı’nda tanıtılacak olan, Sony’ninyeni amiral gemisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Xperia Z adıyla piyasaya sürülecek olan Yuga kod adlı 5 inçlik cihazın ilk basın görseli, Unwiredview sitesi aracılığıyla internete sızdırıldı. Xperia Z’ye baktığımızda, kullanılan arayüzde değişikliğe gitmeyen Sony,cihazın üzerinde fiziksel ya da kapasitif bir tuş kullanmamış.

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde su sızıntı tespiti sorunlarımızı artık daha kolay çözüme kavuşturmaktayız. Böylece sizler kendinize uzun süre zaman ayırabilirsiniz. Artık su sızıntı tespiti sorunu evinizin hangi odasında meydana gelmişse oraya bakarak sorunu çözmeden kurumsal firma çağırınız. Bakkal tarzı firmalar bu işleri yapamazlar ve de her yeri de batırabilirler. Günlük yaşantımızda bu olayları daha kolay yapabilmek için su sızıntı tespiti cihazlarımızı daha sağlam ve daha iyi yapmalıyız. Su tesisat firmamız bu yüzden her zaman kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ön plana gelmiştir. Bu yüzden dolayı da su sızıntı tespiti konusunda uzman firmalardan deneyim alınız.

Yorum bırakın